Maak een ACCOUNT

*

*

*

*

*

*

Wachtwoord vergeten?

*

Holistic pulsing

De Kracht van de zachtheid....!

Holistic pulsing is juist door de zachtheid van de behandeling een zeer krachtige vorm van massage. In tegenstelling tot andere massagevormen ligt men gekleed op de rug, buik of zijde op de behandeltafel.

Gedurende de behandelsessie wordt het lichaam in zijn geheel of gedeeltelijk op een zachte, ritmisch wiegende manier constant in beweging gehouden (gepulst) en gestrekt.

Het menselijke lichaam bestaat voor 70% uit vocht. Als water in beweging gebracht wordt ontstaan er golfjes. Dit gebeurt ook tijdens het pulsen; als een golf plant de pulsbeweging zich voort door het lichaam, waardoor gestagneerde energie snel opgespoord en tegelijk behandeld kan worden, zodat het weer gaat stromen.

Het pulsen heeft een kalmerende uitwerking op het zenuwstelsel. Dit maakt dat spanningen snel kunnen worden losgelaten. Het is een fantastische manier om snel in een diepe ontspanning te komen en om die reden ideaal bij stress en veel ‘in het hoofd zitten’. Het lichaamsbewustzijn herstelt.

Holistic pulsing werkt ook zeer helend bij veel lichamelijke klachten als hoofdpijn, stress, vermoeidheid, spierpijn, slapeloosheid, etc. Het ritmisch mobiliseren van gewrichten heeft een gunstige uitwerking op pijn en stijfheid. De behandeling is daarom ook zeer heilzaam voor ouderen en mensen met reumatische aandoeningen en gewrichtsklachten.

In april 2008 heb ik de opleiding tot Holistic pulser afgerond aan De School voor Holistic pulsing onder leiding van Godfried Kleinsmann. Het toe kunnen passen van Holistic pulsing, zowel als sessie als geïntegreerd in de massages, ervaar ik echt als een geschenk.

 

Tijdsduur en kosten: 1 uur € 57,00 incl. voor- en nagesprek.

Behandeling op basis van telefonische afspraak.

Voor verdere informatie zie ook www.holistic-pulsing.nl

 

 

 

TOP