Maak een ACCOUNT

*

*

*

*

*

*

Wachtwoord vergeten?

*

Ayurvedische hoofdmassage

 

Een goede hoofdmassage kan ervaren worden als een massage van het gehele lichaam. Het hoofd is het centrum van het zenuwstelsel; massage van het hoofd brengt het zenuwstelsel tot rust. U merkt, dat wanneer gezicht en hoofd ontspannen, het gehele lichaam mee ontspant.

De voordelen van een hoofdmassage zijn talrijk en volgens de leer van Ayurveda dagelijks nodig:
• Verbetert de toevoer van verse zuurstof en glucose naar de hersenen.
• Ontspant het zenuwstelsel
• Verbetert de circulatie van het hersen- en ruggenmergvocht.
• Verhoogt de afscheiding van groeihormonen en enzymen, die noodzakelijk zijn voor de groei en ontwikkeling van de hersencellen, dus ook goed voor het geheugen en de aanmaak van serotonine.
• Voorkomt uitdroging en vertraagt haaruitval en grijs worden. U kunt een keuze maken uit: 1. Hoofdmassage met speciale haarolie
Deze massage kan als aparte behandeling of als onderdeel van de lichaamsmassage gegeven worden. Het gehele hoofd en haar, het gezicht, de nek en schouders worden gemasseerd met kruidige oliën. De massage zorgt voor ontspanning van lichaam en geest, werkt vitaliserend en maakt de geest helder. 2. Indian Head massage of Champisage
Deze ayurvedische hoofd-, nek- en schoudermassage wordt over de kleding heen gegeven met of zonder olie voor hoofd en gezicht. In de Indian Head massage wordt er lichte druk uitgeoefend op de bovenrug, nek, schouders,armen, hoofd en gezicht afgewisseld met strijkingen. De technieken hebben een gunstige uitwerking bij klachten als hoofdpijn, stijve nek, gespannen spieren in de bovenrug en andere stress gerelateerd klachten. Het manipuleren van de energiekanalen heeft als doel blokkades op te heffen, zodat de energie weer gaat stromen. Beide hoofdmassages ontvangt u zittend op een stoel.

 Prijzen:           30 minuten          € 36 
   45 minuten   € 46
   60 minuten   € 57
       

 
Behandeling op basis van telefonische afspraak 0111-411311.

TOP