Maak een ACCOUNT

*

*

*

*

*

*

Wachtwoord vergeten?

*

Ayurvedische voetmassage

 

Een voetmassage werkt vitaliserend, ontspant het hele lichaam en haalt je snel ‘uit je hoofd’. Volgens de Ayurveda is een dagelijkse voetmassage een belangrijk onderdeel van een gezonde dagroutine.

Ook hier kunt u kiezen uit 2 verschillende soorten voetmassages:

1. Voetmassage met de Vital Feet Bowl

Bij deze massage worden de voeten gemasseerd met de Vital feet Bowl (een schaaltje gemaakt van een bijzondere legering van koper en tin) en een speciale pasta van Ghee met kruiden. Deze combinatie is opwekkend, neemt vermoeidheid weg, beschermt tegen veroudering, bevordert de circulatie, heeft een goede werking op het gezichtsvermogen en geeft ontspanning aan de ogen. Tevens wordt het hele lichaam gevitaliseerd. Het effect van deze voetmassage is in het hele lichaam te voelen en geeft de bijzondere ervaring van ontspanning, energie en vitaliteit.

2. Oud-Indiase verwenmassage voor voeten en onderbenen

Bij deze massage worden de voeten en onderbenen met olie gemasseerd volgens de Indiase massagetechniek, waarbij diverse drukpunten (marma’s) gestimuleerd worden. Werkt ontspannend, verwarmend voor koude voeten, zorgt voor een goede nachtrust en een algeheel welbevinden.

Verwen uzelf optimaal met een combinatie van een hoofd- en een voet massage of een Holistic puls behandeling.

 Prijzen:           30 minuten          € 36 
   45 minuten   € 46
   60 minuten   € 57
       

Behandeling op basis van telefonische afspraak 0111-411311.

 

TOP